Hembryggartävling
Nu har du som är hemmabryggare i Värmland chansen att få just din öl lanserad på Systembolaget. Du har chansen att delta i MJ’s Bryggeri’s tävling för hemmabryggare genom att skicka in din egentillverkade favoritöl. Det öl som vinner tävlingen kommer att lanseras på Systembolaget i det lokala sortimentet (Karlstad med möjlighet att beställa till övriga landet) under sommaren-hösten 2021. Etikett utformas tillsammans med vinnaren och vinnarens namn kommer att synas på etiketten.
Tävlingsregler:
Inskickade öl kommer att bedömas i en blindprovning av en sammansatt smakpanel av erfarna ölprofiler utsedd av MJ’s Bryggeri.
Ditt bidrag lämnas eller skickas till MJ’s Bryggeri AB, Mejerigatan 2, 653 43 Karlstad. Om du väljer att lämna in ditt bidrag på plats vänligen kontakta oss i förväg på telefon 073-808 42 65.
Det ska lämnas in två flaskor per bidrag som ska märkas med ölstil och kontaktuppgifter på den som bryggt ölen. Till respektive bidrag ska ett utskrivet recept bifogas.
Endast starköl (över 3,5 % alkoholstyrka) kan delta i tävlingen.
Bidrag ska lämnas in senast 1 februari 2021.
Vinnande öl:
Vinnaren deltar i anpassning av receptet för bryggning i MJ’s Bryggeri’s bryggverk samt deltar under bryggtillfället.
Vinnande bidrag tillkännages senast den 14 februari 2021.
Frågor om tävlingen ställs på mail till info@mjsbryggeri.se
Kan vara en bild av text där det står ”MJ'S BRYGGERI HANTVERKSÖL FRAN KARLSTAD SEDAN 2015 HEMBRYGGARTÄVLING!”

På den här webbplatsen förekommer det information om alkoholhaltiga drycker och du måste ha fyllt 20 år för att besöka den.

Verifiera din ålder